Het Witte paard

Menu Het Witte Paard Vleteren

Restaurant Het Witte Paard werkt met dagverse lokale producten, aangevuld met seizoensgebonden suggesties.

Heeft u vragen in verband met allergenen? Onze medewerkers zullen u graag de nodige info geven.

Voorgerecht

Mergpijp met toast - € 13.00

Escargots petits gris de Namur met lookboter - € 14.00

Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie - € 18.00

Ambachtelijke gerookt zalm met toast - € 14.00

Salade Folle - € 22.00

Hoofdgerecht

Côte à l’os - € 68.00

1100gr
voor 2 personen

Entre côte Hereford - € 35.00

350 gr

Zeetong “Meunière”

dagprijs

Vis van de week

dagprijs

Zwartpootkip Fine champagne met boschampignons - € 26.00

Kalfsniertjes “Het Witte Paard” - € 26.00

Brasvar kotelet Crosse and Blackwel - € 27.00

Stoofpotje Seizoensgroenten met granen en zaden - € 23.00

Sauzen

Béarnaise
Peperroom
Champignonroom
Chimichurri
Lookboter

Al onze prijzen zijn inclusief saus, groenten en aardappelbereiding.

Kreeft op verschillende wijzen

Enkel op bestelling 2 dagen op voorhand & volgens dagprijs

Kingkrab

Enkel op bestelling 2 dagen op voorhand & volgens dagprijs

Dessert

Dame Blanche met warme Chocolade saus - € 8.00

Brésilienne - € 8.00

Warme appeltaart met ijs - € 9.00

Crème brulée - € 8.00

Assortiment kazen - € 18.00

To Share

Plank van de beenhouwer - € 18.00

Plank van de visboer - € 18.00

Plank van de kaasboer - € 18.00

Webdesign daviddesign.be